Ingrediënten:
Wrap
* 2 eieren
* 1 theelepel pesto
* 2 zongedroogde tomaatjes
Beleg
* roomkaas
* jonge bladsla
* rosbief
* pijnboompitjes
Bereidingswijze:
Doe de eieren, zongedroogde tomaatjes en de pesto in een maatbeker. Maak hier met een slaaf mixer een mengsel van. Doe olijfolie of kokosolie in de pan. Bak dit mengsel op een laag vuur. Niet te hoog zetten anders verbrand hij snel. Is de wrap klaar dan laat je deze afkoelen.
Bestrijk de wrap met roomkaas. Leg hier royaal de jonge veldsla (of rucola. De wat luxe sla soorten) op. Lekker dik rosbief daar bovenop en als laatste de pijnboompitjes. Rol de wrap nu op en snijd doormidden. Dit is zodat hij gemakkelijker eet met de hand.
Eet smakelijk
Aantal koolhydraten moet ik nog uitrekenen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten