dinsdag 15 december 2015

Kruidenwrap met rosbief

Ingrediënten:

Wrap

* 2 eieren
* 1 theelepel pesto
* 2 zongedroogde tomaatjes

Beleg

* roomkaas
* jonge bladsla
* rosbief
* pijnboompitjes

Bereidingswijze:

Doe de eieren, zongedroogde tomaatjes en de pesto in een maatbeker. Maak hier met een slaaf mixer een mengsel van. Doe olijfolie of kokosolie in de pan. Bak dit mengsel op een laag vuur. Niet te hoog zetten anders verbrand hij snel. Is de wrap klaar dan laat je deze afkoelen.

Bestrijk de wrap met roomkaas. Leg hier royaal de jonge veldsla  (of rucola. De wat luxe sla soorten) op. Lekker dik rosbief daar bovenop en als laatste de pijnboompitjes. Rol de wrap nu op en snijd doormidden. Dit is zodat hij gemakkelijker eet met de hand.

Eet smakelijk

Aantal koolhydraten moet ik nog uitrekenen

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen